Drew Barrymore

Drew Barrymore

Doğum Bilgisi

22 Şubat 1975

Yaş

45


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 1.970 28.540
Karışık Aile 13 Haziran 2014
Warner Bros. 125.413 1.453.119
Büyük Mucize 30 Mart 2012
UIP 3.040 39.550
Seni Uzaktan Sevmek 3 Eylül 2010
Warner Bros. 102.423 990.230
UIP 31.429 378.715
Warner Bros. 155.256 1.473.556
Söz ve Müzik 23 Mart 2007
Warner Bros. 183.790 1.685.391
50 İlk Öpücük 30 Nisan 2004
Warner Bros. 148.142 943.486
Çatı Katı (2004) 19 Mart 2004
UIP 30.639 214.156
Warner Bros. 279.870 1.500.093
E.T. 7 Haziran 2002
UIP 39.361 147.017
Charlie'nin Melekleri 24 Kasım 2000
Warner Bros. 490.997 1.090.260
Gerçek Öpücük 16 Temmuz 1999
Özen Film 119.874 152.618
Sonsuza Dek 22 Ocak 1999
Özen Film 136.466 145.813
Evlilik Öpücüğü 7 Ağustos 1998
Warner Bros. 56.070 49.213
Çığlık 15 Ağustos 1997
Warner Bros. - -
Warner Bros. - -
Çılgın Aşk 3 Kasım 1995
UIP - -
Batman Daima 1 Eylül 1995
Warner Bros. - -
Erkek Yok Problem Yok 30 Haziran 1995
Warner Bros. - -
Kötü Kızlar 26 Ağustos 1994
Özen Film - -
Zehirli Sarmaşık 1 Ocak 1993
Özen Film - -