Zac Efron

Zac Efron


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Muhteşem Showman 29 Aralık 2017
TME Films 67.677 1.017.693
Sahil Güvenlik 2 Haziran 2017
UIP Türkiye 63.752 833.139
TME Films 19.023 246.343
Kötü Komşular 2 13 Mayıs 2016
UIP Türkiye 33.891 485.132
Çılgın İhtiyar 22 Ocak 2016
Pinema 21.547 361.513
Aşkın Ritmi 28 Ağustos 2015
Bir Film 8.654 115.973
Kötü Komşular 9 Mayıs 2014
UIP Türkiye 80.354 952.507
Ailem İçin 16 Ağustos 2013
PinemArt 1.515 16.428
Gazeteci Çocuk 12 Nisan 2013
Medyavizyon 5.655 73.299
Yılbaşı Gecesi 30 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 60.533 681.274
Kardeşimden Sonra 24 Eylül 2010
UIP Türkiye 31.238 321.664
17 Yeniden 19 Haziran 2009
Warner Bros. Türkiye 73.492 607.539
UIP Türkiye 103.638 962.851
Hairspray 18 Ocak 2008
Medyavizyon 20.356 205.623