Zac Efron

Zac Efron

Doğum Tarihi

18 Ekim 1987

Yaş

34


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.05.2022 ₺652.415 17.778
29.12.2017 ₺1.017.693 67.677
02.06.2017 ₺833.139 63.752
08.07.2016 ₺246.343 19.023
13.05.2016 ₺485.132 33.891
22.01.2016 ₺361.513 21.547
28.08.2015 ₺115.973 8.654
09.05.2014 ₺952.507 80.354
16.08.2013 ₺16.428 1.515
12.04.2013 ₺73.299 5.655
30.12.2011 ₺681.274 60.533
24.09.2010 ₺321.664 31.238
19.06.2009 ₺607.539 73.492
14.11.2008 ₺962.851 103.638
18.01.2008 ₺205.623 20.356