Fatih Akın

Fatih Akın


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Altın Eldiven 12 Nisan 2019
Bir Film 10.616 165.223
Paramparça 2 Şubat 2018
Bir Film 44.994 577.744
Elveda Berlin 30 Eylül 2016
Bir Film 21.310 248.931
Kesik 5 Aralık 2014
Chantier 20.705 296.591
M3 Film 6.716 47.081
Soul Kitchen 1 Ocak 2010
Tiglon 76.877 811.082
Medyavizyon 289.800 2.465.253
Warner Bros. 36.396 259.549
Solino 4 Mart 2005
Sır Film 3.756 23.551
Duvara Karşı 12 Mart 2004
Warner Bros. 294.302 1.808.696
Kısa ve Acısız 7 Kasım 2003
Bir Film 6.367 27.577
Temmuz'da 11 Temmuz 2003
Bir Film 23.260 106.780