Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.552 Gösterim
19 Temmuz 2019 10:55
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının üçüncü hafta sonunda altısı yabancı, üçü yerli olmak üzere toplamda dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor.


Serdar Genç'in yönetmenliğini üstlendiği Akıllara Seza, 1997 yılında lise mezuniyetine giderken kaza geçirip komaya giren Mustafa’nın 22 sene sonra komadan uyanıp kazadan önceki sevgilisi Seza’yı yeniden kazanma çabasını anlatıyor.

Disney'in klasik animasyonlarını canlı çekim olarak yeniden uyarladığı seri belki de Disney tarihinin en sevilen animasyonlarından biri olan The Lion King (Aslan Kral) ile devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Iron Man filmleriyle yakından tanıdığımız Jon Favreau'nun oturduğu filmde Simba'nın sesi olarak karşımıza Donald Glover çıkarken filmin seslendirme kadrosunda Seth Rogen, Chiwetel EjioforJames Earl Jones ve Beyonce gibi isimler yer alıyor.

 

Ecinni: Tılsımlı MezarYılmazSinanEda ve Selma'nın Ecinni filminin çekildiği köye giderek 400 yıl önce gömülmüş Ermeni bir rahibenin mezarını açmak istemeleriyle gelişen hikâyeyi anlatırken filmin yönetmenliğini Mehmet Sağlam üstleniyor.

A Fantastic Woman ile büyük övgüler toplayan Sebastian Lelio'nun yeni filmi Gloria Bellgündelik hayatı sıradan bir ofiste geçen ve geceleri günün sıradanlığını dans pistlerinde yok etmeye çalışan Gloria'nın bu gecelerden birinde Arnold'la tanışmasını ve öngörülemez bir aşk macerasının içine dalışını konu edinirken filmin başrollerini iki usta isim olan Julianne Moore ve John Turturro paylaşıyor.

Vincent Cassel'ın başrolünde yer aldığı İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı, Napolyon döneminde dünyanın en büyük ve en korkunç ceza evlerinden kaçmayı başaran tek kişi François Vidocq'un hikâyesini anlatıyor.

John Stalberg Jr.'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kurt Russell ve Luke Hemsworth'un paylaştığı Kripto Vurgun, yolsuzluk ve dolandırıcılık ağını araştırmak için New York'a gelen Ajan Martin'in kendini hızlı bir şekilde tehlikeli yeraltı dünyasında buluşunun akabinde gelişen hikâyeyi anlatıyor.

1944'te "The Filthy Thirteen" olarak bilinen bir grup Amerikan askeri, ölümcül bir görev için Normandiya'ya iniş yapmaları akabinde yaşanan olayları anlatıyor.

Çağatay Düz ve Ege Demirbüken'in yazıp yönettiği Şahıs 46, çıktıkları yolda ıssız bir yerde arabalarının bozulmasıyla yakındaki bir evin sahibinden yardım talep eden bir grup gencin hikâyesini konu ediniyor.

36. Torino Film Festivali'nden ödülle dönen Zavallı, acıyı bir giysi gibi üzerinde taşıyabilmek uğruna elinden gelen her şeyi yapan bir avukatın çevresinde gelişiyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.