Seth Rogen

Seth Rogen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kötü Komşular 2 13 Mayıs 2016
UIP Türkiye 33.891 485.132
Steve Jobs 11 Aralık 2015
UIP Türkiye 29.758 444.435
Kötü Komşular 9 Mayıs 2014
UIP Türkiye 80.354 952.507
Buraya Kadar 18 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 27.472 321.550
Bu Dans Senin 6 Temmuz 2012
Pinema 9.494 106.300
Şansa Bak 30 Mart 2012
Pinema 7.942 89.010
Yeşil Yaban Arısı 18 Şubat 2011
Warner Bros. Türkiye 51.135 572.572
Özen Film 13.375 120.146
Matrak Adamlar 2 Ekim 2009
UIP Türkiye 26.385 274.400
Çok Fena 9 Kasım 2007
Warner Bros. Türkiye 55.327 478.306
Kaza Kurşunu 21 Eylül 2007
UIP Türkiye 65.972 566.850
Sen, Ben ve Dupree 6 Ekim 2006
UIP Türkiye 72.674 656.945
40 Yıllık Bekar 14 Ekim 2005
UIP Türkiye 96.111 710.209