Vincent Cassel

Vincent Cassel


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Derin Sular 10 Ocak 2020
TME Films 79.167 1.589.655
Özen Film 2.383 52.033
Kurmaca Film 8.479 98.587
Jason Bourne 29 Temmuz 2016
UIP 352.614 4.232.324
Prensim 29 Temmuz 2016
M3 Film 5.567 69.880
44. Çocuk 8 Mayıs 2015
TME Films 13.024 161.658
Seni Seviyorum Rio 13 Şubat 2015
M3 Film 3.845 48.996
Güzel ve Çirkin 28 Mart 2014
Bir Film 36.105 378.199
Trans 14 Haziran 2013
Tiglon 14.765 136.803
Tehlikeli İlişki 25 Kasım 2011
Tiglon 35.074 410.792
UIP 5.595 45.375
Sheitan 30 Haziran 2006
35 Milim 21.834 151.188
Bir Film 5.053 31.468
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. 454.382 3.080.002
Yaşgünü Kızı 12 Nisan 2002
UIP 72.984 307.181
A&P Filmcilik 81.052 252.923
Elizabeth 11 Aralık 1998
Pinema 99.803 110.277
Doberman 16 Ocak 1998
Avşar Film - -
Protesto 18 Ekim 1996
Belge Film - -