Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor

Doğum Tarihi

10 Temmuz 1977

Yaş

43


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Eylül 2021

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 4.953.500 TL 248.989
04.11.2016 11.232.742 TL 827.731
18.03.2016 217.277 TL 15.604
20.11.2015 607.526 TL 42.780
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
24.01.2014 983.170 TL 73.087
06.08.2010 2.368.052 TL 252.612
13.11.2009 13.268.138 TL 1.497.017
18.01.2008 1.620.394 TL 183.213
01.12.2006 577.402 TL 66.129
28.04.2006 1.010.043 TL 125.085
30.09.2005 230.431 TL 29.876