Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor

Doğum Bilgisi

10 Temmuz 1977

Yaş

43


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 248.989 4.953.500
Doktor Strange 4 Kasım 2016
UIP Türkiye 827.731 11.232.742
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Gizemli Gerçek 20 Kasım 2015
Pinema 42.780 607.526
Marslı 2 Ekim 2015
TME Films 563.020 8.019.760
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Ajan Salt 6 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 252.612 2.368.052
2012 13 Kasım 2009
Warner Bros. Türkiye 1.497.017 13.268.138
Amerikan Gangsteri 18 Ocak 2008
UIP Türkiye 183.213 1.620.394
Son Umut (2006) 1 Aralık 2006
UNP 66.129 577.402
İçerideki Adam 28 Nisan 2006
UIP Türkiye 125.085 1.010.043
Dört Kardeş 30 Eylül 2005
UIP Türkiye 29.876 230.431