Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Feyyaz Yiğit gibi isimlerin yer aldığı, Ali Atay'ın yeni filmi Cinayet Süsü'nden fragman yayınlandı

10.094 Gösterim
25 Nisan 2019 18:08
Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Feyyaz Yiğit gibi isimlerin yer aldığı, Ali Atay'ın yeni filmi Cinayet Süsü'nden fragman yayınlandı

Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği, Uğur Yücel, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit gibi isimlerin yer aldığı geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan kara komedi Cinayet Süsü'nden fragman yayınlandı.


2015 yılında Limonata filmiyle yönetmenlik kariyerine start veren Ali Atay, geçen yıl içerisinde özellikle vizyonundan sonra kendine bir hayran tabanı yaratmayı başaran Ölümlü Dünya ile adımını attığı kara komedi türünde yapıt vermeye devam ediyor. Atay'ın geçtiğimiz dönemde hazırlıklarını tamamladığı bu yeni projesi Cinayet Süsü'nden fragman yayınlandı.

 

Tüm beceriksizlikleri ve yanlış yöntemleriyle ülke tarihinin en gizemli cinayet vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını anlatan filmin oyuncu kadrosunda, Uğur YücelCengiz BozkurtBinnur Kaya, Feyyaz Yiğit, Mehmet Özgür gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, 16 Ağustos 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.