Mehmet Özgür

Mehmet Özgür

Doğum Bilgisi

30 Ağustos 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Nuh Tepesi 6 Mart 2020
CGV Mars D. 53.118 929.406
Cinayet Süsü 25 Ekim 2019
CJ Entertainment Turkey 824.110 15.970.814
Sükut Evi 21 Aralık 2018
CJ Entertainment Turkey 117 1.744
Aydede 5 Ekim 2018
Kurmaca Film 26.719 244.781
Ölümlü Dünya 26 Ocak 2018
UIP Türkiye 585.145 7.021.384
Dört Köşe 6 Ekim 2017
TME Films 84.614 929.534
Firardayız 29 Eylül 2017
Bir Film 28.618 310.272
Sarı Sıcak 23 Haziran 2017
Başka Sinema 5.944 51.453
Ertuğrul 1890 25 Aralık 2015
CGV Mars D. 451.794 4.654.181
Abluka 6 Kasım 2015
Bir Film 24.736 239.825
CGV Mars D. 18.158 206.469
En Güzeli 28 Ağustos 2015
CGV Mars D. 107.663 1.095.374
Tut Sözünü 2 Ocak 2015
Chantier 12.208 117.583
Bana Bir Soygun Yaz 14 Aralık 2012
Pinema 97.380 877.837
Tepenin Ardı 14 Aralık 2012
Tiglon 28.960 236.861
Medyavizyon 2.560 19.445
CineGroup 96.075 674.482
Sözün Bittiği Yer 4 Mayıs 2007
Best Line 54.156 319.451