Mehmet Özgür

Mehmet Özgür

Doğum Tarihi

30 Ağustos 1970

Yaş

51


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 ₺929.406 53.118
25.10.2019 ₺15.971.864 824.177
21.12.2018 ₺1.744 117
05.10.2018 ₺244.781 26.719
26.01.2018 ₺7.021.384 585.145
06.10.2017 ₺929.534 84.614
29.09.2017 ₺310.272 28.618
23.06.2017 ₺51.453 5.944
25.12.2015 ₺4.654.181 451.794
06.11.2015 ₺239.825 24.736
23.10.2015 ₺206.469 18.158
28.08.2015 ₺1.095.374 107.663
02.01.2015 ₺117.583 12.208
14.12.2012 ₺877.837 97.380
14.12.2012 ₺236.861 28.960
06.04.2012 ₺19.445 2.560
01.04.2011 ₺674.482 96.075
04.05.2007 ₺319.451 54.156