Mehmet Özgür

Mehmet Özgür

Doğum Tarihi

30 Ağustos 1970

Yaş

51


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Kasım 2022

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

23 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 ₺929.406 53.118
25.10.2019 ₺15.971.864 824.177
21.12.2018 ₺1.744 117
05.10.2018 ₺244.781 26.719
26.01.2018 ₺7.021.384 585.145
06.10.2017 ₺929.534 84.614
29.09.2017 ₺310.272 28.618
23.06.2017 ₺51.453 5.944
25.12.2015 ₺4.654.181 451.794
06.11.2015 ₺239.825 24.736
23.10.2015 ₺206.469 18.158
28.08.2015 ₺1.095.374 107.663
02.01.2015 ₺117.583 12.208
14.12.2012 ₺877.837 97.380
14.12.2012 ₺236.861 28.960
06.04.2012 ₺19.445 2.560
01.04.2011 ₺674.482 96.075
04.05.2007 ₺319.451 54.156