Türkiye'nin yeni dijital platformlarından Exxen'de yer alan diziler!

42.723 Gösterim
8 Ocak 2021 14:50
Türkiye'nin yeni dijital platformlarından Exxen'de yer alan diziler!

1 Ocak'tan itibaren yayında olan yeni dijital platform Exxen'de yer alan dizileri sizler için derledik.


Türkiye'nin yeni dijital platformlarından biri olan Exxen, yılbaşı itibarıyla yayın hayatına başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışma, reality şov ve özel programlara benzer içeriklerin yanı sıra birçok ünlü ismin yer aldığı diziler de platformun şu anki kütüphanesinin öne çıkanları arasında göze çarpıyor. 

Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in başrollerini paylaştığı İşte Bu Benim Masalım, müziğe büyük bir tutkusu olan ve bir şarkı yarışmasına hazırlanan fakat sahne korkusu ve özgüven problemleri ile boğuşan lise öğrencisi Aleyna'nın hikâyesini ele alıyor.

Başrol Burçin Terzioğlu'na Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin eşlik ettiği Hükümsüz, iki farklı kadının bir cinayetle birlikte kesişen hayatlarını konu ediniyor. Türkiye'nin bir numaralı toplumsal problemi kadın cinayetlerini odağına alan dizinin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar gibi isimlerin yer aldığı Sihirli Annem, 2000'lerin aynı isimli sevilen dizisinin yeniden uyarlaması. Başak Soysal'ın yönettiği dizi, Betüş ve ailesinin sihirli dünyasını anlatıyor.

Sevilen komedi oyuncuları Feyyaz Yiğit ile Kıvanç Kılınç'ın başrollerini paylaştığı Gibi, birbirinden farklı hikâyeleri konu edinen skeçlerden oluşuyor.

Onur Ünlü'nün yönettiği Şeref Bey dizisinin başrolünde Haluk Bilginer yer alıyor. Usta oyuncuya Devrim Yakut, Songül Öden, Ahmet Rıfat Şungar, Serhat Kılıç, Ertan Saban, Beyti Engin, Şükran Ovalı, Erdem Kaynarca ve Ecem Uzun gibi isimlerin eşlik ettiği dizi, Şeref Bey'in, 20 yıl önce restoran olarak kullanılması için kiraya verdiği şehir dışındaki çiftlik evinin daha çok evli erkeklerin takıldığı Nejat'ın Yeri adında bir eğlence mekânı olarak işletildiğini keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Doğa Can Anafarta'nın yönettiği gençlik dizisi Öğrenci Evi, üniversiteye yeni adım atmış bir grup öğrencinin hikâyesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Bertan Aslani, Samet Kaan Kuyucu, Sude Zülal Güler, Ceren Balcı, Ceyda Düvenci, Baran Bölükbaşı gibi isimler yer alıyor.

Aslı Bekiroğlu'nun başrolünde yer aldığı Yetiş Zeynep, üniversite masraflarını karşılayabilmek adına çocuk bakıcılığı yapmaya başlayan Zeynep'in, altı çocuklu bir ailenin yanında işe başlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Geçtiğimiz yıl içerisinde çekimleri tamamlanan ve Ocak ayı içerisinde Exxen'de yayınlanması beklenen Vahşi Şeyler, ayrılma eşiğinde bir çiftin başlarından geçen sıra dışı bir olay sonrası yaşadıklarını konu ediniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan gibi isimler yer alıyor.

Yönetmenliğini Dondurmam Gaymak, Entelköy Efeköy'e Karşı ve İftarlık Gazoz filmlerine imza atan Yüksel Aksu'nun üstleneceği Olağan Şüpheliler'in çekimlerine bu ay içerisinde başlanması planlanıyor. Başrollerinde Yasemin Allen, Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı dizi, cinayet işleyen üç kadının hikâyesini odağına alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.