İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

Doğum Bilgisi

30 Kasım 1985

Yaş

34


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şuursuz Aşk 27 Aralık 2019
CGV Mars D. 76.251 1.374.752
CGV Mars D. 1.876.852 31.699.542
Ayla 27 Ekim 2017
Warner Bros. CGV Mars D. 5.589.872 66.055.256
Kafes 2 Ekim 2015
Chantier 196.444 2.008.796
Sonsuz Bir Aşk 10 Nisan 2015
Pinema 16.777 169.290
Pinema 15.321 148.435
Çakal 17 Aralık 2010
Cinefilm 59.278 487.699
Sonsuz 18 Eylül 2009
Özen Film 105.386 808.777
Medyavizyon 44.050 319.988
Tiglon 23.462 149.417
Kabadayı 14 Aralık 2007
UIP 2.002.631 15.334.881
Bana Şans Dile 5 Ekim 2007
Best Line 52.821 334.419
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. 192.940 1.216.246