Selim Bayraktar

Selim Bayraktar

Doğum Bilgisi

17 Haziran 1975

Yaş

45


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

12 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Can Dostlar 18 Ocak 2019
CJ Entertainment Turkey 1.218.809 15.749.173
Sevgili Komşum 19 Ekim 2018
CJ Entertainment Turkey 22.151 291.657
Arada (2018) 13 Nisan 2018
CGV Mars D. 10.077 122.434
CGV Mars D. 655.693 7.911.935
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Kanlı Girdap 22 Temmuz 2016
CGV Mars D. 16.015 167.029
Kırmızı 15 Mayıs 2015
Pinema 8.698 89.116
Aşk Sana Benzer 23 Ocak 2015
CGV Mars D. 1.406.620 14.532.504