Tüm zamanların en kötü filmlerinden The Room'un çekim aşamasını anlatan The Disaster Artist'ten fragman

4.807 Gösterim
19 Temmuz 2017 11:00
Tüm zamanların en kötü filmlerinden The Room'un çekim aşamasını anlatan The Disaster Artist'ten fragman

James Franco'nun yönetmenliğini üstlenip başrolünde yer aldığı, tüm zamanların en kötü filmlerinden biri olarak gösterilen The Room'un çekim sürecini odağına alan The Disaster Artist'ten fragman yayınlandı.


Manos: The Hands of Fate, Troll 2, Shark Attack 3: Megalodon gibi filmler, çok kötü olmalarıyla kültleşip seyircinin kalbinde ayrı bir yer kazanmayı başardılar. Tommy Wiseau'nun yönetip başrolünde yer aldığı The Room ise, bu "o kadar kötü ki çok iyi" kategorisinin zirvesine sıklıkla aday gösterilen, rezil olmasıyla kulaktan kulağa yayılıp külte dönüşen bir yapım. Filmde yer alan oyunculardan Greg Sestero'nun Tom Bissell'le birlikte yazdığı ve The Room'un kamera arkasını anlatan kitaptan uyarlanan The Disaster Artist, kötülüğüyle nam salmış bir yapımla alakalı filmin iyi olabileceğinin sinyallerini veriyor.

Prömiyerini Mart ayında SXSW'da yapan ve hayli olumlu eleştiriler alan film, Tommy Wiseau'nun yazıp yönetip ve eğlenceli korkunçlukta başrolüne can verdiği The Room'un çekim aşamasını ve kamera arkasında olanları konu ediniyor. James Franco'nun Tommy Wiseau'yü canlandırıp yönetmenliğini üstlendiği The Disaster Artist'te, ayrıca Seth Rogen, Dave Franco, Josh Hutcherson, Zac Efron, Lizzy Caplan, Bryan Cranston, Zoey Deutch, Alison Brie gibi ünlü isimler yer alıyor. ABD'de 8 Aralık gibi ödül sezonu dostu bir tarihte vizyona girecek olan filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.