Dave Franco

Dave Franco

Doğum Bilgisi

12 Haziran 1985

Yaş

35


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Oyun 26 Ağustos 2016
TME Films 53.197 661.159
Sihirbazlar Çetesi 2 10 Haziran 2016
TME Films 747.288 8.744.056
Kötü Komşular 2 13 Mayıs 2016
UIP Türkiye 33.891 485.132
Liseli Polisler 2 8 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 44.211 514.336
Kötü Komşular 9 Mayıs 2014
UIP Türkiye 80.354 952.507
Sihirbazlar Çetesi 31 Mayıs 2013
Tiglon 185.038 1.898.078
Sıcak Kalpler 5 Nisan 2013
Tiglon 70.210 657.671
Liseli Polisler 8 Haziran 2012
Warner Bros. Türkiye 21.108 203.667
Korku Gecesi 23 Eylül 2011
UIP Türkiye 53.676 567.214
Kardeşimden Sonra 24 Eylül 2010
UIP Türkiye 31.238 321.664
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Çok Fena 9 Kasım 2007
Warner Bros. Türkiye 55.327 478.306