James Franco

James Franco


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.01.2018 ₺80.285 6.412
20.01.2017 ₺350.446 21.036
06.05.2016 ₺229.515 15.602
11.09.2015 ₺38.399 2.996
10.10.2014 ₺113.640 10.578
08.03.2013 ₺2.170.505 183.351
21.12.2012 ₺14.526 1.508
05.08.2011 ₺2.968.266 306.864
18.02.2011 ₺481.516 48.663
08.10.2010 ₺2.715.672 237.405
21.05.2010 ₺725.621 78.342
08.05.2009 ₺118.236 11.870
04.05.2007 ₺5.671.787 737.889
06.10.2006 ₺241.244 29.375
02.07.2004 ₺4.408.698 752.585
14.06.2002 ₺2.286.699 630.290