James Franco

James Franco


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.01.2018 80.285 TL 6.412
20.01.2017 350.446 TL 21.036
06.05.2016 229.515 TL 15.602
11.09.2015 38.399 TL 2.996
10.10.2014 113.640 TL 10.578
08.03.2013 2.170.505 TL 183.351
21.12.2012 14.526 TL 1.508
05.08.2011 2.968.266 TL 306.864
18.02.2011 481.516 TL 48.663
08.10.2010 2.715.672 TL 237.405
21.05.2010 725.621 TL 78.342
08.05.2009 118.236 TL 11.870
04.05.2007 5.671.787 TL 737.889
06.10.2006 241.244 TL 29.375
02.07.2004 4.408.698 TL 752.585
14.06.2002 2.286.699 TL 630.290