James Franco

James Franco


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölüm Odası 5 Ocak 2018
TME Films 6.412 80.285
TME Films 21.036 350.446
Çöl Kraliçesi 6 Mayıs 2016
Chantier 15.602 229.515
Her Şey Güzel Olacak 11 Eylül 2015
M3 Film 2.996 38.399
Ölümcül Oyun 10 Ekim 2014
Roll Caption 10.578 113.640
UIP Türkiye 183.351 2.170.505
Cherry'nin Hikayesi 21 Aralık 2012
Tiglon 1.508 14.526
Tiglon 306.864 2.968.266
127 Saat 18 Şubat 2011
Tiglon 48.663 481.516
Ye Dua Et Sev 8 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 237.405 2.715.672
Çılgın Bir Gece 21 Mayıs 2010
Tiglon 78.342 725.621
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Örümcek-Adam 3 4 Mayıs 2007
Warner Bros. Türkiye 737.889 5.671.787
Kahraman Pilotlar 6 Ekim 2006
UIP Türkiye 29.375 241.244
Örümcek-Adam 2 2 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 752.585 4.408.698
Örümcek-Adam 14 Haziran 2002
Warner Bros. Türkiye 630.290 2.286.699