Tom Cruise'lu Mission: Impossible - Fallout filminden ilk fragman yayınlandı

5.054 Gösterim
5 Şubat 2018 12:05
Tom Cruise'lu Mission: Impossible - Fallout filminden ilk fragman yayınlandı

Mission: Impossible serisinin altıncı filmi Mission: Impossible - Yansımalar (Mission: Impossible - Fallout)'dan Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.


Yaz aylarında Tom Cruise'un sette ayak bileğini kırması sonucu çekimleri ertelenen Mission: Impossible - Fallout prodüksiyonu, bu elim kaza sonrası hızlı toparlanmışa benziyor. Cruise'un, filmin planlanan gösterim tarihi 27 Temmuz'da sinemalarda olabilmesi için tam anlamda iyileşmemiş bileğiyle çekimlere kaldığı yerden devam ettiği filmden Superbowl vesilesiyle ilk fragman da yayınlandı.

Yanlış giden bir görev sonucu, Ethan Hunt ve ekibinin zamana karşı yarışını anlatacak olan filmde, serinin gediklileri Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames'e, bir önceki filmde olduğu gibi Alec BaldwinRebecca Ferguson ve Sean Harris eşlik ediyor. Henry Cavill, Vanessa Kirby ve Angela Bassett'ın seriye dahil olduğu filmde, serinin önceki filmlerinden tanıdığımız Michelle Monaghan da karakterine geri dönüyor. Bir önceki film Rogue Nation'ı da yazıp yöneten Christopher McQuarrie'nin yönettiği film, Türkiye'de de 27 Temmuz 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.