Christopher McQuarrie

Christopher McQuarrie


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

2 Temmuz 2021
Mission: Impossible 7 Aksiyon, Macera, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Kasım 2021
Mission: Impossible 8 Aksiyon, Macera, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Kasım 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 645.061 9.491.900
Mumya 9 Haziran 2017
UIP Türkiye 793.593 10.179.938
UIP Türkiye 719.045 8.520.107
Yarının Sınırında 6 Haziran 2014
Warner Bros. Türkiye 417.164 4.921.059
Dev Avcısı Jack 22 Mart 2013
Warner Bros. Türkiye 101.025 1.247.430
Jack Reacher 21 Aralık 2012
UIP Türkiye 229.537 2.449.478
Turist (2010) 10 Aralık 2010
Pinema 477.377 5.015.436
Operasyon Valkyrie 30 Ocak 2009
Tiglon 155.178 1.388.817