Michelle Monaghan

Michelle Monaghan


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 645.061 9.491.900
Kara Gün 23 Haziran 2017
TME Films 9.572 137.376
Pixels 21 Ağustos 2015
Warner Bros. 139.982 1.811.551
Başka Bir Yerde 20 Mayıs 2011
Tiglon 9.341 77.551
Yaşam Şifresi 8 Nisan 2011
Tiglon 185.265 1.846.729
Git Başımdan (2010) 26 Kasım 2010
Warner Bros. 105.388 1.211.516
Kartal Göz 3 Ekim 2008
UIP 97.252 886.049
Gelin Benim Olacak 20 Haziran 2008
Warner Bros. 62.081 560.874
Kızımı Kurtarın 1 Şubat 2008
UIP 24.356 222.518
Şıpsevdi 9 Kasım 2007
UIP 114.043 1.061.340
Görevimiz Tehlike 3 5 Mayıs 2006
UIP 382.553 2.836.359
Babalar ve Oğulları 12 Aralık 2003
UIP 22.924 162.840
Sadakatsiz 6 Eylül 2002
Özen Film 376.634 1.559.723