Ving Rhames

Ving Rhames


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Temmuz 2023

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Haziran 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.07.2018 ₺9.491.900 645.061
31.07.2015 ₺8.520.107 719.045
27.08.2010 ₺1.161.238 99.572
13.11.2009 ₺64.500 6.555
25.09.2009 ₺1.773.463 177.958
07.09.2007 ₺1.047.320 125.306
05.05.2006 ₺2.836.359 382.553
09.04.2004 ₺408.259 71.990
16.06.2000 ₺1.594.458 792.865
02.06.2000 ₺246.196 120.126
11.12.1998 ₺89.519 74.448
05.09.1997 - -
20.09.1996 ₺1.099.829 419.549
31.05.1996 ₺87.449 296.586
14.04.1995 - -
13.03.1992 - -