Angela Bassett

Angela Bassett

Doğum Bilgisi

16 Ağustos 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 645.061 9.491.900
Black Panther 16 Şubat 2018
UIP Türkiye 718.743 10.662.657
Kod Adı: Londra 4 Mart 2016
Pinema 122.438 1.663.827
Ölümcül Takip 19 Haziran 2015
Pinema 49.052 561.309
Karda Bir Beyaz Kuş 19 Aralık 2014
M3 Film 1.643 18.223
Kod Adı: Olympus 10 Mayıs 2013
Duka Film 76.958 791.941
Tiglon 109.894 1.085.208
Yeşil Fener 26 Ağustos 2011
Warner Bros. Türkiye 71.544 816.932
Robinson Ailesi 30 Mart 2007
UIP Türkiye 143.647 1.096.736
Komplo (2001) 23 Kasım 2001
UIP Türkiye 229.884 864.332
50 Cesur Kemancı 25 Şubat 2000
UIP Türkiye 50.968 124.008
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Brooklyn Vampiri 30 Ağustos 1996
UIP Türkiye - -
Bir Oh Desem 2 Şubat 1996
Warner Bros. Türkiye - -
İhtiras Balığı 5 Kasım 1993
Film Pop - -
UIP Türkiye - -
Malcolm x 21 Mayıs 1993
Estet Ajans - -
Artık Çocuk Değiller 15 Mayıs 1992
Warner Bros. Türkiye - -