Terry Gilliam'ın uzun süredir beklenen filmi The Man Who Killed Don Quixote'den fragman yayınlandı

3.352 Gösterim
6 Nisan 2018 12:55
Terry Gilliam'ın uzun süredir beklenen filmi The Man Who Killed Don Quixote'den fragman yayınlandı

Terry Gilliam'ın ilk kez yaklaşık 20 yıl önce yapmaya karar verdiği ve yıllar içerisinde gelişen sorunlardan ötürü ancak bu yıl belirli bir aşama kaydedebildiği, Cervantes'in dünya edebiyatının gidişatını değiştirmiş eseri Don Quixote'den yola çıkan, filmi The Man Who Killed Don Quixote'den fragman yayınlandı.


Prömiyerinin 71. Cannes Film Festivali'nde gerçekleşmesi beklenen The Man Who Killed Don Quixote'nin başrollerini Jonathan Pryce ve Adam Driver paylaşırken filmin kadrosunda Stellan Skarsgård, Olga Kurylenko ve Rossy de Palma gibi isimler yer alıyor. 90'ların sonundan bu yana üzerinde çalışılan projede başta Don Quixote için Jean Rochefort ve Toby Grisoni için Johnny Depp düşünülmüş olsa da yıllar içerisindeki değişimlerle bugün karşımıza bambaşka bir kadro çıkıyor. Terry Gilliam ve Tony Grisoni'nin senaryosunu beraber kaleme aldığı film, gençliğinde idealist bir sinema öğrencisi olan ve bugünlerde kibirli bir reklamcıya dönüşen Toby'nin çocukluğunu geçirdiği ve öğrencilik yıllarında bir Don Quixote uyarlaması çektiği La Mancha'ya geri dönüşünü ve akabinde yaşanacak olayları konu ediniyor.

20 yıla yakın bir süredir merakla beklenen The Man Who Killed Don Quixote'den yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.