Jonathan Pryce

Jonathan Pryce

Doğum Bilgisi

1 Haziran 1947

Yaş

73


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Başka Sinema 7.976 92.067
İntikam 3 Temmuz 2015
Özen Film 5.844 53.397
Altınlı Kadın 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 13.520 215.614
G.I. Joe: Misilleme 29 Mart 2013
UIP 280.927 3.132.722
Mutlu Et Beni 19 Ekim 2012
M3 Film 6.536 82.015
UIP 175.085 1.449.217
Gerçek Masallar 6 Şubat 2009
UIP 98.834 905.076
UIP 970.114 7.400.884
Rönesans 13 Nisan 2007
Bir Film 3.747 21.067
UIP 1.005.052 7.182.112
Warner Bros. 145.473 1.101.701
Çılgın Kardeşler 9 Aralık 2005
Warner Bros. 58.267 464.903
UIP 363.504 2.192.835
Sevgi Her Şeydir 5 Eylül 2003
Warner Bros. 58.160 331.627
Stigmata 7 Nisan 2000
UIP 256.388 473.675
Ronin 18 Aralık 1998
UIP 456.576 520.966
Yarın Asla Ölmez 26 Aralık 1997
UIP - -
Evita 14 Şubat 1997
Özen Film 208.253 69.860
Carrington 8 Aralık 1995
Standard Film - -
Amerikalılar 23 Nisan 1993
Özen Film - -