Adam Driver

Adam Driver


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 9.353.317 378.548
07.12.2018 92.067 7.976
28.09.2018 231.891 18.444
13.12.2017 10.133.812 608.551
25.08.2017 520.540 40.175
21.04.2017 150.043 9.311
24.02.2017 114.998 11.068
01.07.2016 112.845 8.265
17.12.2015 17.170.964 1.149.329
07.08.2015 52.716 3.836
31.07.2015 61.566 3.807
24.10.2014 75.553 5.092
18.07.2014 38.608 3.764
17.01.2014 183.737 16.085
01.11.2013 41.753 3.544
08.02.2013 617.181 49.038
02.03.2012 348.649 28.160