Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Doğum Tarihi

14 Kasım 1979

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.09.2020 16.840 TL 910
21.08.2020 150.905 TL 8.202
19.07.2019 52.033 TL 2.383
07.12.2018 92.067 TL 7.976
05.10.2018 552.115 TL 35.455
27.04.2018 69.971 TL 5.785
16.03.2018 120.164 TL 12.472
18.03.2016 49.140 TL 4.615
26.12.2014 14.312.350 TL 1.278.278
12.09.2014 378.068 TL 29.301
14.02.2014 838.482 TL 91.928
12.04.2013 4.190.915 TL 390.380
22.03.2013 251.068 TL 19.568
08.03.2013 270.640 TL 22.751
27.05.2011 160.058 TL 17.707
22.10.2010 323.603 TL 30.853
07.11.2008 2.909.396 TL 304.611
17.10.2008 1.123.300 TL 124.386
07.12.2007 765.795 TL 86.645