Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Doğum Tarihi

13 Haziran 1951

Yaş

70


Gelecek Filmler

Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.08.2020 18.025 TL 1.245
07.12.2018 92.067 TL 7.976
20.07.2018 805.297 TL 50.181
08.06.2018 28.809 TL 2.756
22.07.2016 169.703 TL 12.463
01.05.2015 15.618.775 TL 1.284.848
13.03.2015 3.281.979 TL 269.272
20.06.2014 111.094 TL 9.235
01.11.2013 7.528.083 TL 615.195
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
13.01.2012 1.966.484 TL 178.403
13.01.2012 167.577 TL 16.573
29.04.2011 3.640.745 TL 319.460
15.05.2009 5.976.194 TL 705.709
18.07.2008 880.030 TL 95.271
02.05.2008 387.048 TL 52.916
14.09.2007 281.578 TL 29.447
14.07.2006 7.182.112 TL 1.005.052
25.11.2005 151.892 TL 17.640
29.10.2004 2.353.062 TL 360.308
22.10.2004 1.055.333 TL 168.945
05.12.2003 304.938 TL 47.831
15.11.2002 - -
01.12.2000 220.962 TL 91.128
15.09.2000 - -
26.11.1999 709.890 TL 444.686
18.12.1998 520.966 TL 456.576
01.05.1998 235.546 TL 306.962
27.02.1998 135.496 TL 201.098
28.03.1997 - -
14.09.1990 - -