Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Doğum Tarihi

13 Haziran 1951

Yaş

70


Gelecek Filmler

Dune: Part Two Aksiyon, Bilim-Kurgu, Dram, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Ekim 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺15.150.974 580.575
14.08.2020 ₺22.777 1.482
07.12.2018 ₺92.067 7.976
20.07.2018 ₺805.297 50.181
08.06.2018 ₺28.809 2.756
22.07.2016 ₺169.703 12.463
01.05.2015 ₺15.618.775 1.284.848
13.03.2015 ₺3.281.979 269.272
20.06.2014 ₺111.094 9.235
01.11.2013 ₺7.528.083 615.195
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
13.01.2012 ₺1.966.484 178.403
13.01.2012 ₺167.577 16.573
29.04.2011 ₺3.640.745 319.460
15.05.2009 ₺5.976.194 705.709
18.07.2008 ₺880.030 95.271
02.05.2008 ₺387.048 52.916
14.09.2007 ₺281.578 29.447
14.07.2006 ₺7.182.112 1.005.052
25.11.2005 ₺151.892 17.640
29.10.2004 ₺2.353.062 360.308
22.10.2004 ₺1.055.333 168.945
05.12.2003 ₺304.938 47.831
15.11.2002 - -
01.12.2000 ₺220.962 91.128
15.09.2000 - -
26.11.1999 ₺709.890 444.686
18.12.1998 ₺520.966 456.576
01.05.1998 ₺235.546 306.962
27.02.1998 ₺135.496 201.098
28.03.1997 - -
14.09.1990 - -