Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

4.305 Gösterim
27 Haziran 2018 13:40
Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

9 yeni yerli filmin seyirciyle buluşacağı Temmuz ayında; Deliha 2, Cici Babam, Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? ve Bizim Köyün Şarkısı ise 2. kez vizyonda yerini alıyor.


06 Temmuz 2018

Deliha ve Görümce filmlerinin senaryosuna imza atan ve başrolünü üstlenen Gupse Özay'ın bu kez yönetmenliğini de üstlendiği Deliha 2, aşkın peşinde koştuktan sonra bu sefer kariyer yolunda ilerlemeye çalışan Zeliha'nın hikâyesini anlatıyor.

Hamza Yaman'ın yönetmenliğindeki Dua Et Kardeşiz, arazilerinden yol geçeceğini öğrenen iki kardeşin hikâyesini anlatıyor.

Korku ve gerilim türündeki Karantina XII'nin bir araştırma için gittikleri adada doğaüstü olaylar yaşayan bir grup gencin hikâyesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Can Varol oturuyor.

13 Temmuz 2018

Utku Uçar'ın yazıp yönettiği Bende Kal, bir berber dükkanı işleten Fikret ile bir grup arkadaşının bir olaylar silsilesi sonucu mafyayla karşı karşıya gelmesini anlatıyor; filmin kadrosunda Süheyl Uygur, Ruhi Sarı ve Sadi Celil Cengiz gibi isimler yer alıyor.

Meltem Bozoflu'nun yönettiği, Güldür Güldür Show ekibinin elinden çıkma Cici Babam, babaları öldükten sonra annelerinin kendine yeni bir yâr bulmasını tam hazmedemeyen üç yetişkin evlâdın, kendini aileye kabul ettirmeye çalışan 'cici baba'yı engellemeye çalışmasını konu ediniyor.

YouTube'da korku ve paranormal video içerikleriyle tanınan Nova Prospekt, video paylaşımlarından biri olan Kapalak Kızı'nın hikâyesini beyaz perdeye taşıdığı film, bir köy okulunda hademelik yapan genç bir kızın başına gelen korkunç olayları konu ediniyor.

20 Temmuz 2018

Ferit Karahan ile Gülistan Acet'in yönetmenliğini üstlendiği Eski Köye Yeni Adet, 90'ların başında köye bir sağlık ekibinin gelmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Filmin kadrosunda Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel ve Asiye Dinçsoy gibi isimler yer alıyor.

Korku ve komedi türünün özelliklerini taşıyan Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi, vurdumduymaz gençlerin başına gelenleri konu ediniyor.

27 Temmuz 2018

Tuğçe Soysop'un yönetmenliğini üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı, babalarının doğduğu köye geri dönme kararıyla birlikte şehir yaşamından köy hayatına adapte olmaya çalışan ve okulda yeni arkadaşlar edinmeye çalışan Çınar ve Zeynep'in hikâyesini anlatıyor.

Sâlâh Birsel'in aynı adlı romanından uyarlanan Mehmet Güreli'nin ikinci uzun metraj filmi Dört Köşeli Üçgen, iflah olmaz bir gözlemcinin hikâyesini konu edinirken filmin senaryosu Görkem Yeltan'ın kaleminden çıkıyor.

Kamil Çetin'in yönettiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 5 milyonu aşkın takipçisi olan Youtuber Enes Batur'un hikâyesini anlatıyor.

Üç Harfliler: Marid ve Şeytan-ı Racim filmlerinin yönetmeni Arkın Aktaç'ın yönettiği Kabir Azabı'nın senaryosuna ise, Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim serilerinde hem yönetmenlik hem senaristlik yapan Murat Toktamışoğlu imza attı.

Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal'in doğumundan ölümüne tüm hayatı, kendi ağzından ve hayatına yakın tanıklık etmiş dostlarının anlatımlarıyla beyaz perdeye aktarılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.