Sadi Celil Cengiz

Sadi Celil Cengiz

Doğum Bilgisi

1 Şubat 1983

Yaş

37


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 367.522 4.749.610
Döndüm Ben 22 Şubat 2019
Chantier 4.479 70.314
Aşk Bu mu? 14 Aralık 2018
CGV Mars D. 23.193 320.353
Bende Kal 13 Temmuz 2018
Bir Film 12.050 128.016
Eyvah Karım 6 Nisan 2018
Chantier 3.372 34.519
CGV Mars D. 17.141 206.811
İlk Öpücük 20 Ekim 2017
TME Films 107.615 1.251.695
Damat Takımı 20 Ekim 2017
CGV Mars D. 236.700 2.819.178
Organik Aşk Hikayeleri 11 Ağustos 2017
FFD 11.258 116.222
Eski Sevgili 5 Mayıs 2017
UIP Türkiye 64.260 748.017
91.1 8 Nisan 2016
Chantier 671 5.922
Olaylar Olaylar 18 Mart 2016
Pinema 13.079 134.720
Kaçma Birader 4 Mart 2016
CGV Mars D. 332.582 3.741.299
Nadide Hayat 18 Aralık 2015
CGV Mars D. 784.305 9.474.118
Pinema 181.279 1.942.630
Bana Masal Anlatma 9 Ocak 2015
UIP Türkiye 1.576.979 16.883.440
Sürgün İnek 28 Şubat 2014
Tiglon 523.450 4.510.131
Warner Bros. Türkiye 97.575 990.827
Tiglon 404.100 4.277.647