Tarantino'nun yeni filminin vizyon tarihi Sharon Tate'in 50. ölüm yıldönümü olacak

4.066 Gösterim
4 Aralık 2017 10:30
Tarantino'nun yeni filminin vizyon tarihi Sharon Tate'in 50. ölüm yıldönümü olacak

Quentin Tarantino'nun, Sharon Tate ve dört arkadaşının korkunç şekilde öldürüldüğü 1969 yılını anlatacak olan yeni filmi Sharon Tate'in 50. ölüm yıldönümünde vizyona girecek.


Geçtiğimiz haftalarda Quentin Tarantino'nun merakla beklenen yeni filminin konusu belli olmuş; filmin Charles Manson ve tarikatını değil, cinayetlerin gerçekleştiği yıl olan 1969'u konu alacağı açıklanmıştı. Tarantino'nun dokuzuncu filmi olacak olan bu yeni filmin ana hikâyesinin zeminini ise Sharon Tate ve dört arkadaşının öldürülmesi oluşturacak. Adı henüz belli olmayan filmde Sharon Tate'e yetenekli oyuncu Margot Robbie'nin hayat vermesi beklenirken Brad PittJennifer LawrenceSamuel L. JacksonTom Cruise ve Leonardo DiCaprio kadro için düşünülen isimler arasında yer alıyor.

Merakla beklenen yeni filmin konusu ise şu şekilde: 

 

1969 yazında Los Angeles'ta geçecek olan film, halihazırda sükse yapmış bir dizisi olan ve film işine girmek için yol arayan bir aktörü ve kendisinin dublörlüğünü yapan yakın arkadaşını merkeze alırken Charles Manson ve tarikatının sorumlu olduğu Sharon Tate ve dört arkadaşının korkunç şekilde öldürülmesi ana hikâyenin zeminini oluşturuyor.

 

Tarantino'nun yeni filminin, Sharon Tate'in 50. ölüm yıldönümü olan 9 Ağustos 2019 tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.