Star Wars: Son Jedi'dan yeni görseller ve kamera arkası videosu yayınlandı

4.042 Gösterim
24 Mayıs 2017 17:00
Star Wars: Son Jedi'dan yeni görseller ve kamera arkası videosu yayınlandı

15 Aralık'ta gösterime girecek olan Star Wars: Son Jedi'dan yeni görüntüler yayınlandı. Filmde yer alan Benicio Del Toro'nun karakterini de yayınlanan görüntülerle birlikte ilk defa görmüş oluyoruz.


Yılın en çok merak edilen yapımlarından biri olan Star Wars: Son Jedi'dan Rey, Luke Skywalker, Prenses Leia, Kylo Ren ve yeni üçlemenin diğer önemli karakterlerinin de yer aldığı özel görseller yayınlandı. Star Wars: Son Jedi'ı kapağına taşıyan Vanity Fair'ın yayınladığı özel görsellerde, seriye yeni dâhil olan Benicio Del Toro ve Laura Dern'in karakterlerini de görmekteyiz. Vanity Fair, bu fotoğrafların çekim aşamasını ele alan bir de video yayınladı.

Görsel materyallerin yayınlanmasının yanı sıra Del Toro'nun, kaidelere bağlı kalmayan, ahlaksız bir avare olan DJ'e hayat vereceği belli olurken; Laura Dern'in ise Amiral Amilyn Holdo'yu canlandıracağı açıklandı. Fotoğraflarda geçen yılın son günlerinde hayatını kaybeden Carrie Fisher'ı da görmekteyiz.

 

Daisy Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, John Boyega, Benicio Del Toro, Carrie Fisher ve Oscar Isaac gibi isimleri izleyeceğimiz serisinin sekizinci bölümü Star Wars: Son Jedi, 15 Aralık'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.