Benicio Del Toro

Benicio Del Toro


Gelecek Filmler

The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

3 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.06.2018 264.469 TL 19.034
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
13.12.2017 10.133.812 TL 608.551
18.03.2016 49.140 TL 4.615
18.09.2015 290.953 TL 19.088
26.06.2015 114.943 TL 10.078
08.05.2015 34.158 TL 2.283
02.05.2014 28.453 TL 2.488
19.02.2010 1.170.169 TL 115.808
15.07.2005 1.008.643 TL 142.810
21.05.2004 610.845 TL 95.399
12.09.2003 350.401 TL 70.235
23.03.2001 718.550 TL 260.202
10.11.2000 333.311 TL 136.400
02.06.2000 33.168 TL 20.312
02.05.1997 - -
18.04.1997 - -
20.12.1996 13.428 TL 42.835
15.12.1995 - -
19.05.1995 - -
15.04.1994 - -
18.09.1992 - -