Oscar Isaac

Oscar Isaac

Doğum Tarihi

9 Mart 1980

Yaş

41


Gelecek Filmler

Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 9.353.317 TL 378.548
15.02.2019 846.402 TL 60.454
13.12.2017 10.133.812 TL 608.551
08.12.2017 190.555 TL 13.816
19.05.2016 7.172.881 TL 546.829
17.12.2015 17.170.964 TL 1.149.329
10.07.2015 27.026 TL 1.749
16.05.2014 244.312 TL 18.743
17.01.2014 183.737 TL 16.085
31.08.2012 1.362.065 TL 127.817
10.02.2012 208.585 TL 22.870
15.04.2011 545.267 TL 56.316
14.05.2010 4.581.236 TL 492.484
19.12.2008 2.005.631 TL 207.759
21.09.2007 123.978 TL 17.047
26.07.2002 - -