Oscar Isaac

Oscar Isaac

Doğum Tarihi

9 Mart 1980

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺14.798.763 567.166
20.12.2019 ₺9.353.317 378.548
15.02.2019 ₺859.530 60.910
13.12.2017 ₺10.133.812 608.551
08.12.2017 ₺190.555 13.816
19.05.2016 ₺7.172.881 546.829
17.12.2015 ₺17.170.964 1.149.329
10.07.2015 ₺27.026 1.749
16.05.2014 ₺244.312 18.743
17.01.2014 ₺183.737 16.085
31.08.2012 ₺1.362.065 127.817
10.02.2012 ₺208.585 22.870
15.04.2011 ₺545.267 56.316
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
19.12.2008 ₺2.005.631 207.759
21.09.2007 ₺123.978 17.047
26.07.2002 - -