Simon Kinberg'in yönetmenliğini üstlendiği X-Men: Dark Phoenix filminin final fragmanı yayınlandı

2.690 Gösterim
18 Nisan 2019 11:08
Simon Kinberg'in yönetmenliğini üstlendiği X-Men: Dark Phoenix filminin final fragmanı yayınlandı

Sophie Turner'ın başrolünde; Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender ve Jessica Chastain gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı X-Men: Dark Phoenix filminin final fragmanı yayınlandı.


Henüz onlu yaşlarındayken bir telepat olarak güçlerini keşfetmeye başlayan, başkalarının zihnini kontrol edebilen ve büyük boyutlardaki cisimleri hakimiyeti altına alarak psişik saldırılar gerçekleştirebilen Jean Grey'in sahip olduğu bu olağanüstü güçlerin onu nasıl mahvederek Dark Phoenix'e dönüştürdüğünü hikâye edinen ve X-Men Ailesi'nin Jean'i kaybetmeden dünyayı kurtarmanın yollarını aradığı X-Men: Dark Phoenix filminde Jean Grey'e Sophie Turner hayat verirken evrenin sevilen isimleri James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender ve Evan Peters karakterlerine geri dönüyor.

X-Men filmlerinin senaristi ve yapımcısı olarak birçok kez karşımıza çıkan Simon Kinberg'in bu kez yönetmen koltuğuna oturduğu filmde usta isim Jessica Chastain ise Dark Phoenix'in kötü karakteri olarak evrene giriş yapıyor. 07 Haziran 2019 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak olan filmden yayınlanan final fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.