Simon Kinberg

Simon Kinberg

Doğum Bilgisi

2 Ağustos 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

15 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Fantastik Dörtlü 7 Ağustos 2015
TME Films 351.708 3.677.344
Tiglon 344.979 4.110.216
Tiglon 109.894 1.085.208
Sherlock Holmes 15 Ocak 2010
Warner Bros. Türkiye 269.864 2.828.949
Jumper 7 Mart 2008
Özen Film 70.581 565.353
X-Men: Son Direniş 26 Mayıs 2006
Özen Film 226.474 1.659.712
Bay & Bayan Smith 10 Haziran 2005
Pinema 403.826 2.859.909
xXx 2 3 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 45.135 285.737