Jessica Chastain

Jessica Chastain


Gelecek Filmler

Ava Aksiyon, Dram, Suç

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

16 Ekim 2020
355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

15 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
O Bölüm 2 6 Eylül 2019
Warner Bros. Türkiye 404.106 7.381.630
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Umut Bahçesi 31 Mart 2017
Chantier 9.461 149.292
Avcı Kış Savaşı 22 Nisan 2016
UIP Türkiye 306.080 3.520.747
Kızıl Tepe 16 Ekim 2015
UIP Türkiye 40.650 555.519
Marslı 2 Ekim 2015
TME Films 563.020 8.019.760
A Most Violent Year 10 Temmuz 2015
Pinema 1.749 27.026
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Aşkın Halleri 24 Ekim 2014
M3 Film 3.865 52.146
Zero Dark Thirty 8 Şubat 2013
Chantier 21.377 265.392
Mama 18 Ocak 2013
UIP Türkiye 121.124 1.224.383
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
Sığınak 16 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 9.123 100.098
Tiglon 10.925 95.242
Duyguların Rengi 10 Şubat 2012
UIP Türkiye 7.659 89.442
Hayat Ağacı 25 Kasım 2011
Tiglon 6.077 67.042