Jessica Chastain

Jessica Chastain

Doğum Tarihi

24 Mart 1977

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.01.2022 ₺193.587 7.490
06.09.2019 ₺7.381.630 404.106
05.06.2019 ₺6.020.328 344.951
31.03.2017 ₺149.292 9.461
22.04.2016 ₺3.520.747 306.080
16.10.2015 ₺555.519 40.650
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
10.07.2015 ₺27.026 1.749
07.11.2014 ₺10.123.923 749.553
24.10.2014 ₺52.146 3.865
08.02.2013 ₺265.392 21.377
18.01.2013 ₺1.224.383 121.124
11.01.2013 ₺112.862 8.678
16.03.2012 ₺100.098 9.123
09.03.2012 ₺95.242 10.925
10.02.2012 ₺89.442 7.659
25.11.2011 ₺67.042 6.077
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.