Jessica Chastain

Jessica Chastain


Gelecek Filmler

The 355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022
The Eyes of Tammy Faye Biyografi, Dram

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.09.2019 7.381.630 TL 404.106
05.06.2019 6.020.328 TL 344.951
31.03.2017 149.292 TL 9.461
22.04.2016 3.520.747 TL 306.080
16.10.2015 555.519 TL 40.650
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
10.07.2015 27.026 TL 1.749
07.11.2014 10.123.923 TL 749.553
24.10.2014 52.146 TL 3.865
08.02.2013 265.392 TL 21.377
18.01.2013 1.224.383 TL 121.124
11.01.2013 112.862 TL 8.678
16.03.2012 100.098 TL 9.123
09.03.2012 95.242 TL 10.925
10.02.2012 89.442 TL 7.659
25.11.2011 67.042 TL 6.077

Diğer Filmleri