Jessica Chastain

Jessica Chastain

Doğum Tarihi

24 Mart 1977

Yaş

44


Gelecek Filmler

The 355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.09.2019 ₺7.381.630 404.106
05.06.2019 ₺6.020.328 344.951
31.03.2017 ₺149.292 9.461
22.04.2016 ₺3.520.747 306.080
16.10.2015 ₺555.519 40.650
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
10.07.2015 ₺27.026 1.749
07.11.2014 ₺10.123.923 749.553
24.10.2014 ₺52.146 3.865
08.02.2013 ₺265.392 21.377
18.01.2013 ₺1.224.383 121.124
11.01.2013 ₺112.862 8.678
16.03.2012 ₺100.098 9.123
09.03.2012 ₺95.242 10.925
10.02.2012 ₺89.442 7.659
25.11.2011 ₺67.042 6.077