Michael Fassbender

Michael Fassbender


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2019 ₺6.020.328 344.951
17.11.2017 ₺231.666 16.473
12.05.2017 ₺2.640.721 209.266
23.12.2016 ₺7.776.426 594.343
02.09.2016 ₺160.463 10.349
19.05.2016 ₺7.172.881 546.829
11.12.2015 ₺444.435 29.758
04.12.2015 ₺591.847 39.284
27.11.2015 ₺26.650 2.153
23.05.2014 ₺4.110.216 344.979
16.05.2014 ₺14.983 1.871
29.11.2013 ₺1.025.740 84.401
01.06.2012 ₺3.507.584 333.943
03.02.2012 ₺233.959 19.833
09.12.2011 ₺113.660 10.203
25.11.2011 ₺410.792 35.074
03.06.2011 ₺2.047.448 212.998
22.10.2010 ₺323.603 30.853
21.08.2009 ₺2.895.934 289.454
14.08.2009 ₺284.371 38.052
20.03.2009 ₺63.543 9.718
16.03.2007 ₺6.384.398 807.443