Michael Fassbender

Michael Fassbender


Gelecek Filmler

Kung Fury 2 Aksiyon, Komedi, Suç

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

25 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Kardan Adam 17 Kasım 2017
UIP 16.473 231.666
Yaratık: Covenant 12 Mayıs 2017
TME Films 209.266 2.640.721
Assassin's Creed 23 Aralık 2016
TME Films 594.343 7.776.426
Hayat Işığım 2 Eylül 2016
PinemArt 10.349 160.463
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Steve Jobs 11 Aralık 2015
UIP 29.758 444.435
Macbeth 4 Aralık 2015
Bir Film 39.284 591.847
Sakin Batı 27 Kasım 2015
M3 Film 2.153 26.650
Tiglon 344.979 4.110.216
Frank 16 Mayıs 2014
M3 Film 1.871 14.983
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Prometheus 1 Haziran 2012
Tiglon 333.943 3.507.584
Utanç 3 Şubat 2012
M3 Film 19.833 233.959
Jane Eyre 9 Aralık 2011
Tiglon 10.203 113.660
Tehlikeli İlişki 25 Kasım 2011
Tiglon 35.074 410.792
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448
Son Savaşçı 22 Ekim 2010
Tiglon 30.853 323.603
Soysuzlar Çetesi 21 Ağustos 2009
UIP 289.454 2.895.934
Kan Gölü 14 Ağustos 2009
Tiglon 38.052 284.371
Açlık 20 Mart 2009
Tiglon 9.718 63.543
300 Spartalı 16 Mart 2007
Warner Bros. 807.443 6.384.398