Michael Fassbender

Michael Fassbender


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2019 6.020.328 TL 344.951
17.11.2017 231.666 TL 16.473
12.05.2017 2.640.721 TL 209.266
23.12.2016 7.776.426 TL 594.343
02.09.2016 160.463 TL 10.349
19.05.2016 7.172.881 TL 546.829
11.12.2015 444.435 TL 29.758
04.12.2015 591.847 TL 39.284
27.11.2015 26.650 TL 2.153
23.05.2014 4.110.216 TL 344.979
16.05.2014 14.983 TL 1.871
29.11.2013 1.025.740 TL 84.401
01.06.2012 3.507.584 TL 333.943
03.02.2012 233.959 TL 19.833
09.12.2011 113.660 TL 10.203
25.11.2011 410.792 TL 35.074
03.06.2011 2.047.448 TL 212.998
22.10.2010 323.603 TL 30.853
21.08.2009 2.895.934 TL 289.454
14.08.2009 284.371 TL 38.052
20.03.2009 63.543 TL 9.718
16.03.2007 6.384.398 TL 807.443