Roland Emmerich imzalı Moonfall'dan yeni fragman yayınlandı

2.237 Gösterim
1 Kasım 2021 18:06
Roland Emmerich imzalı Moonfall'dan yeni fragman yayınlandı

Kurtuluş Günü (Independence Day), Yarından Sonra (The Day After Tomorrow), 2012 gibi filmlere imza atan Roland Emmerich'in başrollerinde Halle Berry ve Patrick Wilson'ın yer aldığı yeni filmi Moonfall'dan yeni fragman yayınlandı.


90'lı yıllardan itibaren çektiği epik aksiyon yapımlarıyla adından söz ettiren ve son olarak 2019 yapımı Midway ile seyircinin karşısına çıkan Roland Emmerich, yeni filminde bir kez daha dünyanın sonunu getirebilecek bir felaketi odağına alıyor.

 

Bir şekilde yörüngesinden çıkan Ay'ın, Dünya'ya çarpacak yeni bir yörüngeye girmesiyle gelişen olayları anlatacak Moonfall filminde, yeryüzündeki yaşamın sonunu getirecek olaya nasıl engel olabileceğine dair bir fikri olan eski bir astronot ile ona inanan birkaç kişinin bu felaketi durdurma çabasını göreceğiz.

 

Oyuncu kadrosunda Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer ve Donald Sutherland gibi isimlerin yer aldığı Moonfall, ülkemizde 4 Şubat 2022 tarihinde gösterime girecek. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.