Roland Emmerich

Roland Emmerich


Gelecek Filmler

Anonim Dram

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Midway 29 Kasım 2019
CGV Mars D. 43.705 895.329
TME Films 236.648 3.057.922
Beyaz Saray Düştü 12 Temmuz 2013
Warner Bros. 70.922 752.654
2012 13 Kasım 2009
Warner Bros. 1.497.017 13.268.138
M.Ö. 10.000 7 Mart 2008
Warner Bros. 432.171 3.237.395
Yarından Sonra 28 Mayıs 2004
Özen Film 657.350 3.926.757
Vatansever 18 Ağustos 2000
Warner Bros. 469.125 1.005.411
Godzilla 18 Eylül 1998
Warner Bros. 320.566 304.496
Kurtuluş Günü 4 Ekim 1996
Tiglon Özen Film 596.968 167.403
Yıldızlara Geçit 3 Mart 1995
Özen Film - -
Evrenin Askerleri 23 Ekim 1992
Özen Film - -