Donald Sutherland

Donald Sutherland


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yıldızlara Doğru 20 Eylül 2019
TME Films 208.910 4.057.954
Karavan 29 Haziran 2018
Filmartı 6.212 71.649
Aşk ve Gurur 3 Şubat 2006
UIP Türkiye 176.030 1.342.328
İtalyan İşi 10 Ekim 2003
UIP Türkiye 161.892 1.017.827
Uzay Kovboyları 20 Ekim 2000
Warner Bros. Türkiye 68.137 179.652
İçgüdü 12 Kasım 1999
UIP Türkiye 147.107 253.630
Gölge Bunalımı 15 Ağustos 1997
Özen Film - -
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Tehdit 26 Mayıs 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Taciz 3 Şubat 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Şüphe 25 Mart 1994
UIP Türkiye - -
Kurdun Gölgesi 11 Haziran 1993
Standard Film - -
Alev Kapanı 8 Kasım 1991
UIP Türkiye - -
Devrim 16 Ağustos 1991
Met Film - -
Kuru Beyaz Bir Mevsim 25 Mayıs 1990
UIP Türkiye - -
Hürkan 5 Ocak 1990
Özen Film - -