Michael Pena

Michael Pena

Doğum Bilgisi

13 Ocak 1976

Yaş

44


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayal Adası 6 Mart 2020
Warner Bros. 42.793 787.677
Jexi 28 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 7.875 172.267
UIP 85.387 1.401.637
Ant-Man ve Wasp 6 Temmuz 2018
UIP 517.025 7.135.932
Zamanda Kıvrılma 20 Nisan 2018
UIP 28.992 389.987
12 Savaşçı 30 Mart 2018
TME Films 13.724 185.518
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. 69.727 973.154
Marslı 2 Ekim 2015
TME Films 563.020 8.019.760
Tatil Zamanı 14 Ağustos 2015
Warner Bros. 25.434 318.929
Ant-Man 17 Temmuz 2015
UIP 427.204 5.118.752
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Düzenbaz 17 Ocak 2014
Chantier 126.738 1.840.705
Tehlikeli Takip 21 Eylül 2012
Pinema 16.340 189.158
Kule Soygunu 4 Kasım 2011
UIP 104.348 1.123.262
Tiglon 33.389 422.458
Warner Bros. 113.358 1.137.795
Arslanı Kuzulara 9 Kasım 2007
Özen Film 62.169 644.908
Tetikçi 11 Mayıs 2007
UIP 54.367 457.684
Babil 10 Kasım 2006
UIP 219.395 1.857.149
Dünya Ticaret Merkezi 29 Eylül 2006
UIP 68.710 606.756
Çarpışma 24 Haziran 2005
Warner Bros. 95.825 748.582
Milyonluk Bebek 25 Şubat 2005
Özen Film 157.666 1.069.569
Acemi Askerler 1 Ağustos 2003
Warner Bros. 36.873 207.027
60 Saniye 1 Eylül 2000
UIP 382.308 871.679