Michael Pena

Michael Pena

Doğum Tarihi

13 Ocak 1976

Yaş

46


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Ağustos 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.02.2022 ₺4.501.167 148.345
06.03.2020 ₺787.677 42.793
28.02.2020 ₺172.267 7.875
09.08.2019 ₺1.401.637 85.387
06.07.2018 ₺7.135.932 517.025
20.04.2018 ₺389.987 28.992
30.03.2018 ₺185.518 13.724
23.12.2016 ₺973.154 69.727
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
14.08.2015 ₺318.929 25.434
17.07.2015 ₺5.118.752 427.204
24.10.2014 ₺3.208.996 248.803
17.01.2014 ₺1.840.705 126.738
21.09.2012 ₺189.158 16.340
04.11.2011 ₺1.123.262 104.348
01.04.2011 ₺422.458 33.389
18.03.2011 ₺1.137.795 113.358
09.11.2007 ₺644.908 62.169
11.05.2007 ₺457.684 54.367
10.11.2006 ₺1.857.149 219.395
29.09.2006 ₺606.756 68.710
24.06.2005 ₺748.582 95.825
25.02.2005 ₺1.069.569 157.666
01.08.2003 ₺207.027 36.873
01.09.2000 ₺871.679 382.308