Michael Pena

Michael Pena

Doğum Tarihi

13 Ocak 1976

Yaş

44


Gelecek Filmler

Tom ve Jerry Animasyon, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Mart 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
06.03.2020 42.793 787.677
28.02.2020 7.875 172.267
09.08.2019 85.387 1.401.637
06.07.2018 517.025 7.135.932
20.04.2018 28.992 389.987
30.03.2018 13.724 185.518
23.12.2016 69.727 973.154
02.10.2015 563.020 8.019.760
14.08.2015 25.434 318.929
17.07.2015 427.204 5.118.752
24.10.2014 248.803 3.208.996
17.01.2014 126.738 1.840.705
21.09.2012 16.340 189.158
04.11.2011 104.348 1.123.262
01.04.2011 33.389 422.458
18.03.2011 113.358 1.137.795
09.11.2007 62.169 644.908
11.05.2007 54.367 457.684
10.11.2006 219.395 1.857.149
29.09.2006 68.710 606.756
24.06.2005 95.825 748.582
25.02.2005 157.666 1.069.569
01.08.2003 36.873 207.027
01.09.2000 382.308 871.679