Michael Pena

Michael Pena

Doğum Tarihi

13 Ocak 1976

Yaş

45


Gelecek Filmler

Moonfall Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Ağustos 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 787.677 TL 42.793
28.02.2020 172.267 TL 7.875
09.08.2019 1.401.637 TL 85.387
06.07.2018 7.135.932 TL 517.025
20.04.2018 389.987 TL 28.992
30.03.2018 185.518 TL 13.724
23.12.2016 973.154 TL 69.727
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
14.08.2015 318.929 TL 25.434
17.07.2015 5.118.752 TL 427.204
24.10.2014 3.208.996 TL 248.803
17.01.2014 1.840.705 TL 126.738
21.09.2012 189.158 TL 16.340
04.11.2011 1.123.262 TL 104.348
01.04.2011 422.458 TL 33.389
18.03.2011 1.137.795 TL 113.358
09.11.2007 644.908 TL 62.169
11.05.2007 457.684 TL 54.367
10.11.2006 1.857.149 TL 219.395
29.09.2006 606.756 TL 68.710
24.06.2005 748.582 TL 95.825
25.02.2005 1.069.569 TL 157.666
01.08.2003 207.027 TL 36.873
01.09.2000 871.679 TL 382.308