Resmileşti: Lana Wachowski, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un dahil olduğu Matrix 4 geliyor!

3.629 Gösterim
21 Ağustos 2019 11:00
Resmileşti: Lana Wachowski, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un dahil olduğu Matrix 4 geliyor!

Matrix 4'ün Lana Wachowski yönetmenliğinde ve Keanu Reeves ile Carrie Anne-Moss'un başrolünde yapım aşamasında olduğu resmi olarak açıklandı.


Warner Bros.'un Matrix evrenine yeniden girme isteği son birkaç yıldır sesli bir şekilde dillendiriliyordu. Hatta serinin, Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı filmlerle yeniden çevrilebileceği bile konuşulmuştu. Fakat Warner Bros. serinin temellerini atan isimlere geri döndü ve Lana Wachowski'nin pilot koltuğuna oturduğu, Keanu Reeves ile Carrie Anne-Moss'un başrollerinde yer aldığı Matrix 4'e yeşil ışık yaktı.

Variety'nin özel haberine göre, Warner Bros. Picture Group başkanı Toby Emmerich'in yaptığı açıklamalarda Lana Wachowski'nin kardeşi Lilly Wachowski'nin ismi geçmiyor. Yönetmenliğini bu kez Lana Wachowski'nin tek başına üstleneceği Matrix 4'ün senaryo departmanında ünlü sinemacıya Aleksandar Hemon ve David Mitchell'ın eşlik edeceği açıklandı. İlk filmi, 20. yıldönümü şerefine 30 Ağustos'ta ABD'de tekrar gösterime girecek olan serinin dördüncü filminin çekimlerine 2020 yılının ilk çeyreğinde başlanması bekleniyor. Serinin sevilen karakterlerinden Morpheus'u canlandıran Laurence Fishburne'ün filme dahil olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.