Lana Wachowski

Lana Wachowski


Gelecek Filmler

Untitled Matrix Film Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Nisan 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Jupiter Yükseliyor 6 Şubat 2015
Warner Bros. Türkiye 197.021 2.563.369
Bulut Atlası 26 Ekim 2012
Chantier 267.181 3.224.182
Warner Bros. Türkiye 34.671 280.672
Matrix Revolutions 7 Kasım 2003
Warner Bros. Türkiye 912.178 5.379.487
Matrix Reloaded 16 Mayıs 2003
Warner Bros. Türkiye 1.470.316 7.738.646
Matrix 3 Eylül 1999
Warner Bros. Türkiye 1.354.812 2.108.063
Tuhaf İlişkiler 9 Mayıs 1997
Özen Film - -