Laurence Fishburne

Laurence Fishburne

Doğum Tarihi

30 Temmuz 1961

Yaş

60


Gelecek Filmler

Blacksmith Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

24 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 ₺34.433 2.285
16.05.2019 ₺16.702.699 944.173
27.07.2018 ₺30.303 2.473
06.07.2018 ₺7.135.932 517.025
10.02.2017 ₺9.193.282 729.221
13.01.2017 ₺6.566.150 468.861
25.03.2016 ₺19.433.719 1.462.002
14.06.2013 ₺3.657.857 314.007
21.10.2011 ₺1.094.365 100.179
03.09.2010 ₺645.829 70.150
08.08.2008 ₺10.878 1.969
06.06.2008 ₺720.358 82.386
08.04.2005 ₺253.213 38.704
07.11.2003 ₺5.379.487 912.178
24.10.2003 ₺890.065 137.477
03.09.1999 ₺2.627.781 1.368.270
28.11.1997 - -
15.11.1996 - -
05.07.1996 ₺8.424 35.721
14.07.1995 - -
28.04.1995 - -
17.06.1994 - -
29.10.1993 - -
15.05.1992 - -