Laurence Fishburne

Laurence Fishburne

Doğum Tarihi

30 Temmuz 1961

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 34.433 2.285
16.05.2019 16.702.699 944.173
27.07.2018 30.303 2.473
06.07.2018 7.135.932 517.025
10.02.2017 9.193.282 729.221
13.01.2017 6.566.150 468.861
25.03.2016 19.433.719 1.462.002
14.06.2013 3.657.857 314.007
21.10.2011 1.094.365 100.179
03.09.2010 645.829 70.150
08.08.2008 10.878 1.969
06.06.2008 720.358 82.386
08.04.2005 253.213 38.704
07.11.2003 5.379.487 912.178
24.10.2003 890.065 137.477
03.09.1999 2.108.063 1.354.812
28.11.1997 - -
15.11.1996 - -
05.07.1996 8.424 35.721
14.07.1995 - -
28.04.1995 - -
17.06.1994 - -
29.10.1993 - -
15.05.1992 - -