Laurence Fishburne

Laurence Fishburne

Doğum Tarihi

30 Temmuz 1961

Yaş

60


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 34.433 TL 2.285
16.05.2019 16.702.699 TL 944.173
27.07.2018 30.303 TL 2.473
06.07.2018 7.135.932 TL 517.025
10.02.2017 9.193.282 TL 729.221
13.01.2017 6.566.150 TL 468.861
25.03.2016 19.433.719 TL 1.462.002
14.06.2013 3.657.857 TL 314.007
21.10.2011 1.094.365 TL 100.179
03.09.2010 645.829 TL 70.150
08.08.2008 10.878 TL 1.969
06.06.2008 720.358 TL 82.386
08.04.2005 253.213 TL 38.704
07.11.2003 5.379.487 TL 912.178
24.10.2003 890.065 TL 137.477
03.09.1999 2.108.063 TL 1.354.812
28.11.1997 - -
15.11.1996 - -
05.07.1996 8.424 TL 35.721
14.07.1995 - -
28.04.1995 - -
17.06.1994 - -
29.10.1993 - -
15.05.1992 - -

Diğer Filmleri