Pedro Pascal ve Ethan Hawke'lı Almodóvar filmi Strange Way of Life'ın fragmanı yayınlandı

5.331 Gösterim
26 Nisan 2023 21:48
Pedro Pascal ve Ethan Hawke'lı Almodóvar filmi Strange Way of Life'ın fragmanı yayınlandı

Pedro Pascal ve Ethan Hawke'ın başrolünde yer aldığı Pedro Almodóvar filmi Strange Way of Life'ın  fragmanı yayınlandı. Yönetmenin kuir western olarak nitelediği otuz dakikalık kısa film, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirecek.


Yaklaşık yirmi yıl önce, İspanyol film yapımcısı Pedro Almodóvar'a Jake Gyllenhaal ve Heath Ledger'ın başrollerini paylaştığı Brokeback Dağı (Brokeback Mountain) 
filmini yönetme fırsatı teklif edilmiş ancak yönetmen film üzerinde yaratıcı özgürlüğe sahip olamayacağı korkusuyla tekliften kabul etmemişti. Almodóvar, yeni filmi Strange Way of Life ile Brokeback Dağı'na benzer bir hikâyeyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

 

Ethan Hawke ve Pedro Pascal'ın başrolünde yer aldığı 30 dakikalık kısa film Strange Way of Life, 25 yıldır görmediği eski bir arkadaşı Şerif Jake ile buluşmak için çölde at sırtında seyahat eden kovboy Silva'yı konu alıyor.

 

Ünlü yönetmen Almodóvar, Dua Lipa: At Your Service'in bölümünde filme dair bazı konulara değindi:

 

"Film hakkında size söyleyebileceğim şey, iki erkeğin bir arada olması ve birbirlerini sevmelerine rağmen zıt bir şekilde davranmalarını gösteren bir kuir western yapımı olması. Westernin birçok unsurunu barındırıyor; silahşörü var, çiftliği var, şerifi var. Ancak çoğu westernin sahip olmadığı şey,  bir western filminde iki adam arasında yakalanmadığını düşündüğüm türden bir diyalog var." 

 

Strange Way of Life, Tilda Swinton'ın oynadığı 2020 yapımı kısa filmi İnsan Sesi (The Human Voice)'nden sonra Almodóvar'ın ikinci İngilizce projesi. Ayrıca Saint Laurent'in şu anki kreatif direktörü Anthony Vaccarello, filmin kostüm tasarımcısı ve yapımcısı olarak filmin arkasında yer alıyor. 

 

Prömiyerini bu yıl ki Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirecek olan Strange Way of Life filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.