Heath Ledger

Heath Ledger


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dr. Parnassus 2 Nisan 2010
UIP 33.792 357.238
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. 446.708 3.752.996
Candy 6 Temmuz 2007
35 Milim 4.075 25.568
Casanova 31 Mart 2006
UIP 71.991 548.579
Brokeback Dağı 24 Mart 2006
Warner Bros. 60.438 507.055
Çılgın Kardeşler 9 Aralık 2005
Warner Bros. 58.267 464.903
Günahların Bekçisi 26 Aralık 2003
Özen Film 40.192 235.366
Dört Cesur Arkadaş 10 Ocak 2003
UIP 33.305 172.469
Kesişen Yollar 19 Nisan 2002
Warner Bros. 159.239 657.506
Şövalye 14 Eylül 2001
Warner Bros. 185.431 566.195
Vatansever 18 Ağustos 2000
Warner Bros. 469.125 1.005.411
UIP 37.346 60.297