Pedro Almodóvar

Pedro Almodóvar


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Acı ve Zafer 11 Ekim 2019
Bir Film 26.353 529.634
Julieta 28 Ekim 2016
Bir Film 20.511 302.859
Aklımı Oynatacağım 10 Mayıs 2013
Tiglon 16.023 176.694
Tiglon 29.639 332.035
Chantier 19.281 225.101
Dönüş (2006) 3 Kasım 2006
Chantier 54.446 454.801
Kötü Eğitim 15 Ekim 2004
Medyavizyon 18.112 134.765
Konuş Onunla 1 Kasım 2002
Warner Bros. Türkiye 83.798 434.942
Bir Film Warner Bros. Türkiye 40.399 93.758
Çıplak Ten 7 Mayıs 1999
Özen Film 23.231 29.992
Kika 21 Nisan 1995
Film Pop - -
Yüksek Topuklar 20 Kasım 1992
Özen Film - -