Oscar töreninde adından söz ettirmesi beklenen, Margot Robbie, Charlize Theron ve Nicole Kidman'lı Bombshell'den ilk fragman!

3.982 Gösterim
16 Ekim 2019 10:30
Oscar töreninde adından söz ettirmesi beklenen, Margot Robbie, Charlize Theron ve Nicole Kidman'lı Bombshell'den ilk fragman!

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve bu yıl Oscar töreninin iddialı filmlerinden biri olması beklenen Skandal (Bombshell)'dan ilk fragman yayınlandı.


Başrollerinde usta oyuncular Charlize Theron, Margot Robbie ve Nicole Kidman'ın yer aldığı, 2016 yılında ABD medyasının iç yüzünü ifşa eden gerçek bir hikâyeden sinemaya uyarlanan Skandal (Bombshell)'dan fragman yayınlandı.

2016 yılında ünlü televizyon yorumcusu Gretchen Carlson'ın Fox News'in kurucularından olan ve ABD medyasının söz sahiplerinden Roger Ailes'a açtığı cinsel istismar ve taciz davası, birçok kadının kendi hikâyelerini anlatmasına ve Ailes'ın iş ortamında yarattığı istismar düzeninin ifşa edilmesine ön ayak olmuştu. Gretchen Carlson'a ünlü oyuncu Nicole Kidman, o dönem Fox News'te yer alan ve Ailes'ın istismar düzenini ortaya koyan isimlerden biri olan ünlü televizyoncu Megyn Kelly'ye Charlize Theron, Roger Ailes'a usta oyuncu John Lithgow hayat verirken, Margot Robbie kurgusal bir karakter olan Fox News yapımcısı Kayla Pospisil'i canlandırıyor. Jay Roach'un yönetmenliğini üstlendiği filmde ayrıca, Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowellNazanin Boniadi​, Allison Janney, Alice Eve gibi isimler yer alıyor.

 

Kısa bir süre önce Hollywood'da özel bir gösterimi gerçekleşen ve özellikle Charlize Theron ile Margot Robbie'nin Oscar adaylığına göz kırpan performanslar sergiledikleri belirtilen Bombshell, 20 Aralık 2019 tarihinden itibaren Türkiye'de gösterimde olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.