Alice Eve

Alice Eve

Doğum Bilgisi

6 Şubat 1982

Yaş

38


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.617 820.194
Replikalar 11 Ocak 2019
Chantier 72.407 1.067.415
Suçlu 15 Nisan 2016
Pinema 53.236 683.146
MC Film 14.431 221.238
Gece Bitmeden 11 Eylül 2015
Bir Film 18.218 212.115
Entourage 3 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 39.405 535.275
TME Films 115.632 1.392.252
UIP Türkiye 124.250 1.554.190
Sahte Gelin 20 Temmuz 2012
M3 Film 14.544 138.295
ATM 13 Temmuz 2012
PinemArt 18.269 180.912
Siyah Giyen Adamlar 3 25 Mayıs 2012
Warner Bros. Türkiye 157.197 1.909.763
Kuzgun 27 Nisan 2012
UIP Türkiye 46.886 467.924
Sex and the City 2 11 Haziran 2010
Warner Bros. Türkiye 102.004 1.164.752
Sahne Güzeli 26 Kasım 2004
Özen Film 2.086 14.877