Allison Janney

Allison Janney

Doğum Bilgisi

19 Kasım 1959

Yaş

60


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Skandal 20 Aralık 2019
CGV Mars D. 30.526 817.976
Ma 31 Mayıs 2019
UIP 22.854 394.174
Ben, Tonya 16 Şubat 2018
Bir Film 24.568 297.039
Trendeki Kız 7 Ekim 2016
Pinema 97.483 1.286.553
TME Films 226.905 3.032.102
Ajan 12 Haziran 2015
TME Films 181.708 2.123.603
Çapkın Profesör 19 Aralık 2014
Pinema 16.685 268.510
Duyguların Rengi 10 Şubat 2012
UIP 7.659 89.442
Uzaklara Gidelim 26 Mart 2010
Chantier 6.051 62.031
Juno 21 Mart 2008
UIP 50.902 443.753
Saatler 14 Mart 2003
UIP 121.251 717.276
Amerikan Güzeli 18 Şubat 2000
UIP 540.839 1.072.266
Faithful 4 Ekim 1996
Film Pop - -