Allison Janney

Allison Janney

Doğum Tarihi

19 Kasım 1959

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 820.194 TL 30.617
31.05.2019 394.174 TL 22.854
16.02.2018 297.039 TL 24.568
07.10.2016 1.286.553 TL 97.483
30.09.2016 3.032.102 TL 226.905
12.06.2015 2.123.603 TL 181.708
19.12.2014 268.510 TL 16.685
10.02.2012 89.442 TL 7.659
26.03.2010 62.031 TL 6.051
21.03.2008 443.753 TL 50.902
14.03.2003 717.276 TL 121.251
18.02.2000 1.072.266 TL 540.839
04.10.1996 - -