Ölümlü Dünya 2'nin sinemalarda gösterime gireceği tarih belli oldu

20.327 Gösterim
19 Temmuz 2023 17:02
Ölümlü Dünya 2'nin sinemalarda gösterime gireceği tarih belli oldu

Çekimleri geçtiğimiz haftalarda sona eren Ölümlü Dünya 2'nin vizyon tarihi belli oldu. Filmin yönetmenliğini de üstlenen Ali Atay'ın senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ile birlikte kaleme aldığı film, 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak.


2018 yılında gösterime giren ve vizyon macerasını 585 bin seyirci tarafından izlenen Ölümlü Dünya, geride kalan beş sene içerisinde popüler kültürdeki yerini aldı. Durum böyle olunca bir devam filmi de kaçınılmaz oldu. Ölümlü Dünya 2'nin çekimlerine Disney Plus'ta yayınlanması planıyla başlanacaktı fakat platformun dünya genelinde yerli üretimleri durdurma kararı sonrası filmin seyirciyle buluşacağı mecra da değişmiş oldu. TAFF'ın yapımcılığını üstlendiği filmin, CJ ENM dağıtımcılığında 1 Aralık 2023'te sinemalarda vizyona gireceği açıklandı.

 

Ali Atay'ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü Ölümlü Dünya 2'de; Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, İrem Sak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol ve Reha Özcan çok büyük kısmı ilk filmde de olan oyuncular yer alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.