Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie'nin başrollerini paylaştığı Bombshell, 20 Aralık'ta vizyona girecek

5.449 Gösterim
17 Eylül 2019 11:45
Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie'nin başrollerini paylaştığı Bombshell, 20 Aralık'ta vizyona girecek

Usta oyuncular Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie'nin başrollerinde yer aldığı, gerçek bir hikâyeyi anlatan Skandal (Bombshell), ABD ile aynı anda Türkiye'de de gösterime girecek.


2016 yılında ünlü televizyon yorumcusu Gretchen Carlson'ın Fox News'in kurucularından olan ve ABD medyasının söz sahiplerinden Roger Ailes'a açtığı cinsel istismar ve taciz davası, birçok kadının kendi hikâyelerini anlatmasına ve Ailes'ın iş ortamında yarattığı istismar düzeninin ifşa edilmesine ön ayak olmuştu. Meet the Parents, The Campaign ve Trumbo gibi filmlerde imzası bulunan Jay Roach'un yönettiği, The Big Short ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar ödülüne layık görülen Charles Randolph'un kaleme aldığı Skandal (Bombshell), Fox News çatısı altında gerçekleşen bu olaylara ve karakterlerin yaşadıklarına odaklanıyor.

 

Gretchen Carlson'a ünlü oyuncu Nicole Kidman, o dönem Fox News'te yer alan ve Ailes'ın istismar düzenini ortaya koyan isimlerden biri olan ünlü televizyoncu Megyn Kelly'ye Charlize Theron, Roger Ailes'a usta oyuncu John Lithgow hayat verirken, Margot Robbie kurgusal bir karakter olan Fox News yapımcısı Kayla Pospisil'i canlandırıyor. Alice Eve, Kate McKinnonAllison Janney, Ashley Greene, Elisabeth Röhm, Connie Britton, Stephen Root, Malcolm McDowell gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Bombshell, 20 Aralık 2019 tarihinden itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak. Filmin önceden yayınlanan teaser fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.